сите категории
EN
ПРОИЗВОДИ

Што правиме

Дознај повеќе
Контрола на издувните гасови на цивилната машина
Третман на издувни гасови во морската индустрија
Контрола на издувните гасови на непатни машини
Контрола на издувните гасови на возилото на гас
Контрола на издувните гасови на дизел возилата
Контрола на издувните гасови на возилото на бензин
КОИ СМЕ НИЕ
ХЕНТЕК КАТ

Е компанија со висока технологија специјализирана за истражување и развој, производство, продажба и сродни технички услуги на катализатори за контрола на загадувачи од моторни возила. Со водечка основна технологија, силна способност за истражување и развој, богато искуство со примена на производи и слабо производство и способност за управување со квалитет, можеме да им обезбедиме на клиентите економични производи и услуги кои ги исполнуваат построгите стандарди за емисија на EURO IV, EURO V, EURO VI . Претпријатието има тимови ......

Дознај повеќе
ХЕНТЕК КАТ
ХЕНТЕК КАТ

Вести и настани

Дознај повеќе
HENTEK CAT добро ја контролира ситуацијата со епидемијата за да го гарантира производството и снабдувањето.
HENTEK CAT добро ја контролира ситуацијата со епидемијата за да го гарантира производството и снабдувањето.

Во периодот на епидемијата, генералниот директор на компанијата одржа неколку состаноци за да ги разјасни работите на кои им треба внимание, за да се обезбеди нормален процес на производство на производите. 1. Осигурајте се дека секое место е дезинфицирано; 2. Обезбедете соодветна ...

Датум: 2022-12-12 Дознај повеќе
Џанг Гуодонг и Ксу Јунфенг дојдоа во нашата компанија за истрага.
Џанг Гуодонг и Ксу Јунфенг дојдоа во нашата компанија за истрага.

Во декември 2022 година, Џанг Гуодонг, генерален секретар на Комитетот за спречување и контрола на загадувањето со моторни возила Џиангсу, Ксу Јунфенг, главен инженер на Комитетот за спречување на загадување од моторни возила Џиангсу и лидери на Здружението за индустриска соработка Џиангсу...

Датум: 2022-12-12 Дознај повеќе
HENTEK CAT ја развива Кина и странските пазари и гради под-фабрика во Дежоу, Шандонг
HENTEK CAT ја развива Кина и странските пазари и гради под-фабрика во Дежоу, Шандонг

HENTEK CAT Environmental Protection Technology Co., Ltd., членка на Ningbo Auto Parts Industry Association, е професионална компанија ангажирана во истражување и развој на катализатори за контрола на емисиите на загадувачи (третман на опашки гасови) на терен...

Датум: 2022-12-02 Дознај повеќе
ЗОШТО ДА ГО ОДБЕРЕТЕ HENTEK CAT?

ЗОШТО ДА ГО ОДБЕРЕТЕ HENTEK CAT?

Hentek CAT Тринасочен катализатор / Троичен катализатор

партнер
партнер
партнер
партнер
партнер
партнер
партнер