сите категории
ХЕНТЕК

Дома> Производи > Катализатор > Филтер за дизел честички (DPF)

Филтер за честички на дизел


Место на потекло:Кина
Бренд име:Автоделови HENTEK CAT
Број на моделот:
Потврдување:ISO9001
Минимална Подреди Кол:20pcs
цена:Преговара
Пакување Детали за:Меур филм + картон
Време на испорака:еден месец
Начин на плаќање:Плати пред испорака
Набавка Способност:5000L / ден
Испраќам барање
Опис

Замката за дизел честички DPF е инсталирана во издувниот систем на дизел моделите. Неговата главна функција е да ги зароби честичките што влегуваат во системот за издувни гасови по согорувањето на дизелот преку уредот за филтрирање на површината и внатрешноста на уредот за да се прочистат емисиите на издувните гасови. Го подобрува квалитетот на емисиите на издувните гасови од возилото, ја намалува штетата предизвикана од емисиите на издувните гасови за животната средина и прави емисиите на издувните гасови од возилото да ги задоволуваат барањата за заштита на животната средина. Филтерот за честички на дизелот е филтер од ѕиден саќе, со посебна структура и материјал, кој се користи во уредот за прочистување на издувните гасови на дизелот. Филтрите за дизел честички можат ефикасно да ги пресретнат и заробат честичките (PM) и саѓите што се испуштаат од издувните гасови на дизел моторот, обично отстранувајќи 90% или повеќе од саѓи.

параметриединицаподатоци
Материјал: Кордиеритwt%≥9095
Коефициент на термичка експанзија (20-800℃)cm/cm/℃≤1.8 * 101.2 .10 6-XNUMX
Термичка стабилност (20-650℃)пати≥14
Омекнете ја температурата≥14201435
Јачина на компресијаДолжиниMPa1616.8
ХоризонталнаMPa56.0
Специфична тежинаKg/L0.40-0.550.42-0.52
Порозност%40-4542
Стапка на апсорпција на вода%23-2523.9

Конкурентна предност:

1. Висококвалитетна облога.

2. Филтрира 95% од саѓи/PM (материја од честички).

3. Универзален дизајн, лесна инсталација.

4. Нивоа на низок заден притисок.

5. Вратете ги перформансите на дизел моторот.

6. Полирање и офорт се достапни.

7. До Euro VI Стандард за емисија.

8. Мострите се достапни. За постоечките производи, времето на земање мостри е во рок од 2 дена.

апликации

Катализатор и конвертор за дотерување на издувните гасови од моторни возила

— DOC/DPF/SCR: Катализатори за лесни и тешки дизел возила (Кина III, Кина IV, Кина V и Кина VI)

Технички параметри

Повеќето спецификации може да се направат, а поретко користените спецификации може да се прилагодат. Следниве спецификации се за референца.

типОбликматеријалБрој на дупкиДебелина на ѕид (мм)Надворешен дијаметар или опсег на долг и краток дијаметар (mm)Опсег на висина (мм)Опсег на толеранција (mm)
Саќе керамички DPF за дизел возилацилиндричникордиерит, силициум карбид200-3000.23-0.350-33050-350± 1.5

Елипса, тип на писта и посебен тип


материјалКордиерит / SiC (Силициум карбид)
апликацијаДизел мотор
Облик (пресек)Тркалезни / Овални / Квадратни или други прилагодете форми
Опции за ќелии100 / 200 / 300 CPSI
слојОблога со Pt, Pd, Rh основа на различни барања за исполнување на стандардите Euro IV / V / VI
Заеднички димензииВе молиме контактирајте ги нашите консултанти за продажба за да ги добиете најновите достапни димензии за ажурирање
Повеќе информацииСите наши производи се приспособливи. Ве молиме слободно контактирајте ги нашите консултанти за продажба за да поставите какви било прашања.
Прашања и одговори на клиенти
    Не одговараше на ниту едно прашање!

Пребарување

поврзани со производот

Жешки категории