сите категории
ХЕНТЕК

Дома> Производи > Катализатор > Филтер за честички на бензин (GPF)

Филтер за честички на бензин


Место на потекло:Кина
Бренд име:Автоделови HENTEK CAT
Број на моделот:
Потврдување:ISO9001
Минимална Подреди Кол:20pcs
цена:Преговара
Пакување Детали за:Меур филм + картон
Време на испорака:еден месец
Начин на плаќање:Плати пред испорака
Набавка Способност:5000L / ден
Испраќам барање
Опис

Главниот материјал на филтерот за честички на бензин (GPF) е кордиерит, комбиниран со иновативна керамичка микроструктура дизајнирана да фаќа ситни честички додека го намалува повратниот притисок на моторот за да ги одржи неговите перформанси.

Филтерот за честички на бензин (GPF) е специјално дизајниран за мотори со директно вбризгување (GDI) на бензин за да се намалат емисиите на честички и да се задоволат стандардите за емисија на бензински возила Euro 6c. GDI моторите помагаат да се подобри економичноста на горивото, а со тоа се намалуваат емисиите на CO2; но тие имаат повисоки емисии на честички од моторите со повеќе порти со вбризгување гориво.

Филтерот за честички на бензинскиот мотор (GPF) го прифаќа истиот тип на носач на ѕиден проток како и филтерот за честички на дизелот, освен што е вграден во системот за издувни гасови во серија со тринасочен катализатор, или катализаторската обвивка е директно обложена на GPF носач за да формира четиринасочен катализатор.

име на продуктGPF (филтер за честички на бензин)Густина на клетките200/300 CPSI
материјалКерамичкиапликацијаТретман на издувни гасови
ОбликКругмоделУниверзална
големинаМоже да се изменуваатСтандард за емисијаEuro6

Конкурентна предност:

1. Добра дисперзија на благородни метали;

2. Пониска температура на палење;

3. Добра отпорност на високи температури;

4. Добра антитоксичност

5. Индикатори за живот: 50,000 километри за возила што се користат и 200,000 километри за нови производствени возила.

апликации

Катализатор и конвертор за дотерување на издувните гасови од моторни возила

— GPF: Лесен бензински филтер за честички за возила (земја VI)

Технички параметри

Повеќето спецификации може да се направат, а поретко користените спецификации може да се прилагодат. Следниве спецификации се за референца.

типОбликматеријалБрој на дупкиДебелина на ѕид (мм)Надворешен дијаметар или опсег на долг и краток дијаметар (mm)Опсег на висина (мм)Опсег на толеранција (mm)
Саќе керамички GPF за возила на бензинцилиндричникордиерит200-3000.23-0.3118-170101.6-152.4± 1.5

Елипса, тип на писта и посебен тип


спецификацијаГустина на клетките (CPSI)Стандард за емисија
*118.4 * 101.6200/300евра 6
*118.4 * 127200/300евра 6
*118.4 * 136200/300евра 6
*118.4 * 152.4200/300евра 6
*132.1 * 101.6200/300евра 6
*132.1 * 110200/300евра 6
*132.1 * 127200/300евра 6
*132.1 * 146200/300евра 6
*143.8 * 123.2200/300евра 6
*143.8 * 127200/300евра 6
*143.8 * 152.4200/300евра 6
Прашања и одговори на клиенти
    Не одговараше на ниту едно прашање!

Пребарување

Жешки категории