сите категории
ХЕНТЕК

Дома> Вести

HENTEK CAT добро ја контролира ситуацијата со епидемијата за да го гарантира производството и снабдувањето.

Време: 2022-12-12 Посети: 48

Гаранција за производство при превенција и контрола на епидемијата

Во периодот на епидемијата, генералниот директор на компанијата одржа неколку состаноци за да ги разјасни работите на кои им треба внимание, за да се обезбеди нормален процес на производство на производите.

1. Осигурајте се дека секое место е дезинфицирано;

2. Обезбедување соодветен инвентар на суровините;

3. Обезбедете безбедносен попис на готовите производи;

4. Дезинфицирајте пред испораката за да ја осигурате безбедноста на испорачаните производи.

Жешки категории