сите категории
ХЕНТЕК

Дома> Вести

Џанг Гуодонг и Ксу Јунфенг дојдоа во нашата компанија за истрага.

Време: 2022-12-12 Посети: 52

Во декември 2022 година, Џанг Гуодонг, генерален секретар на Комитетот за спречување и контрола на загадувањето со моторни возила Џиангсу, Ксу Јунфенг, главен инженер на Комитетот за спречување на загадување од моторни возила Џиангсу и водачи на Здружението за индустриска соработка Џиангсу ја посетија нашата компанија за истрага. Ја потврди нашата технологија за третман на издувните гасови и ги ценеше нашите напори за спречување и контрола на загадувањето на моторните возила.

4

5

Жешки категории